" ПИСМО ДО НЯКОЙ СИ БГ-МУХЛЬО "


януари/2010
Започва да ме е яд, че не съм съвременник на годините в началото на миналият век, пък даже на миналите хилядолетия! В 21 век да си жена, въобще не е лесна задача. Не тълкувайте това писание, като феминистко - далеч съм от подобна идея. Смисъла, който искам да вложа тук е единствено да споделя, колко жалка картинка са някой мъже в опита им да имат някоя жена!
В наше време да си ухажван е рядко явления! Защо мъжете решиха, че това е вече демоде? Може би са водени от идеята за " сексуалната революция " и прелюдията да предразположиш една жена или да се постараеш тя да те хареса е вече абсолютно забравено! ДА АМА НЕ! Колкото и мои приятели - жени да попитам, всички еднакво таят в себе си разочарование от липсата на романтичост и просташкия начин на някои индивиди от мъжки пол да спечелят женското сърце! Сякаш в наше време, всичко е сведено до сексуалното задоволяване, в което няма нищо лошо, но единствено и само, като НАГОН! Може би, тук някоя жена ще ме опровергае за мислите, но очевидно тя ще е водена също, само до задоволяване на първосигналните си потребности!
Драги мъже, как искате една жена да Ви се отдаде, когато не полагате и грам старание даже да и покажете, че я харесвате или желаете? Как искате, същата тази жена да Ви пожелае, след като Ви е свидно и едно телефонно обаждане и сте го подкарали на кратки СМС, без грам съдържание! Тук засягам леко финансово Ви състояние, но чак пък един телефонен разговор, не смятам, че би объркал толкова финансовият Ви разчет! Иначе сте много словохотливи, когато става въпрос, колко добри пари изкарвате! Може и да изкарвате - да сте живи и здрави все така да е!
Днес било срамно да се подари цвете! Едва ли не, за някои от Вас е унижение да се появите на среща с цвете в ръка... ама то, това е и въпрос на възпитание и усет! ... Никой не иска от Вас богатства, а дребни жестове на уважение и внимание! Отдавна, ние жените понякога изкарваме и повече пари от Вас!
В заключение: ако тъсите само секс, за това си има специализирани домове, където ще Ви облекчат! Не бъркайте едното с другото, защото е обидно! Или Вие сте от онези мъже, които скрънцаво искат хем разнообразен сексуален живот, хем цялата заплата в джоба? Някои от Вас може и да успяват, мога само да се радвам на късмета Ви, че попадате на такива жени!

МОЛЯ, НЕ МЕ БЪРКАЙТЕ С ТЯХ! АЗ СЪМ ОТ МИНАЛИТЕ ХИЛЯДОЛЕТИЯ!